Tim Graniti radionica

OBRADA DOMAĆEG I UVOZNOG

GRANITA I MERMERA

KOMPJUTERSKO MODELOVANJE

I OBRADA NA CNC MAŠINI

IZRADA MATERIJALA ZA

EKSTERIJER I

ENTERIJER

Slide background

NADGROBNI
SPOMENICI

Image layer Image layer Image layer
Slide background

BUNJE

ŠTANGLICE

CEPANI KAMEN

TIM Graniti

TIM GRANITI d.o.o.

Privatna radionica TIM Graniti bavi se obradom domaćih i uvoznih mermera i granita koristeći najsavremenije tehnologije pri svim vrstama sečenja i poliranja materijala.

Naša radionica veoma brzo postala je prepoznatljiva po konstantnom kvalitetu, poštovanju rokova izrade i montiranja i profesionalnoj usluzi što je doprinelo da postanemo jedna od prestižnih firmi na teritoriji cele Srbije.

Kod nas imate mogućnost kompjuterskog modelovanja po Vašim željenim dimenzijama za sve vrste materijala. Radionica je opremljena za izradu eksterijera i enterijera od mermera i granita.U građevinarstvu pružamo usluge sečenja, obrade granitnih i mermernih elemenata za oblaganje podova, zidova, stepeništa, pultova, šankova, prozorskih okapnica, pragova, stubova i svih ostalih elemenata po Vašoj želji.

Pri izradi grobnica, nadgrobnih spomenika, poklopnih ploča i svih ostalih pratećih elemenata koriste se najkvalitetniji i najpostojaniji materijali. Veliku paletu naših proizvoda upotpunili smo dodatnom saradnjom sa renomiranim firmama i radionicama koje se bave izradom mesingane galanterije, vazni, žardinjera i porcelanskih slika za nadgrobne spomenike kako bismo Vam pružili najkompletniju i najkvalitetniju uslugu.
Na sve naše proizvode i usluge dajemo garanciju koja zavisi od vrste materijala koji se koriste pri izradi, a može biti i trajna kod odabira najkvalitetnijih granita.
Pozivamo Vas da nas posetite u nekom od naših prodajnih salona ili nas pozovite i mi ćemo doći kod Vas.

GRANIT
MERMER
SPOMENICI
ENTERIJER
EKSTERIJER
Top